Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nå er sida opp og går igjen!
Bestillinger effektueres så fort at det er bare postgangen som sinker :-)
GENERELLE KJØPSBETINGELSER
Vi sender våre varer med Posten. Du som kunde står ansvarlig for at adressen som oppgis til oss stemmer overens med navn og adresse til mottaker. Ved feil adresse vil pakken komme i retur til oss. Hvis vi må sende varen på nytt til korrekt adresse vil det forekomme et fraktgebyr på kr 129.
Ring oss på 402 31 504 hverdager mellom 10.00 og 15.30 eller send en mail til krokhaugstreken@gmail.com om du ønsker kontakt. Vi legger alt i god service!
RETUR
Alle som bestiller fra oss har mulighet til å returnere inntil 14 dager etter du har fått varen. Du er selv ansvarlig for å dekke kostnadene på retur. Vi er ikke ansvarlige for returer som sendes uten vår returetikett.
Vi erstatter varer som er knust i postgangen. Ta kontakt med oss. Send gjerne bilde av varen så vi har til arkivet vårt.
LEVERINGSTID
Normal leveringstid er mellom 5-10 virkedager, med mindre annet er oppgitt. Vi sender alle bestillinger i Posten. Når pakken din har kommet frem til leveringsstedet, vil du motta en melding via SMS.
Dersom leveringen av varer blir forsinket, vil vi informere deg så snart vi har kunnskap om dette og eventuell forventet levering. Skulle produktet(ene) ditt/dine være utsolgt(e) vil vi kontakte deg snarest. Avhengig av type produkt og lengden på forsinkelsen du kan under omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.
Undersøk at leveransen samsvarer med ordrebekreftelsen og er i tilfredsstillende tilstand snarest etter mottak. Meld fra om feil, mangler eller skade på produkt så snart som mulig, men innen 14 dager etter mottak av leveransen. Du kan nå oss på tlf. 40231504 eller mail: krokhaugstreken@gmail.com
Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn